Yıllık Arşiv - 2019

Eskişehir Kılıçoğlu Anadolu Lisesi’nin organizasyonunu yaptığı, Eskişehir Öğretmen Evi Mavi Salonda, 11 Okul ve bu okullarda öğrenim gören 66 öğrenci, 20 Coğrafya Öğretmeni ve tarım ile ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarının katıldığı, Türkiye’de özel ve devlet okullarının ortaklaşa gerçekleştirdiği ve ilk olma özelliği taşıyan “Sürdürülebilir Tarım” konulu 1. Coğrafya Öğrenci Çalıştayında yer almaktan onur duyuyoruz.

Liseler arası Kros İl 1.liği Yarışmalarında öğrencimiz Sıla Bayır Genç A Kategorisinde il 1.si, öğrencimiz Aleyna Eraslan Genç B Kategorisinde il 1.si olmuştur. Bölge müsabakalarına gitmeye hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzda kariyer ve meslek tanıtımı kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliğe Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Arslantaş katılarak Tıp Fakültesi hakkında detaylı bilgi verdiler. Sunumu sonunda öğrencilerimizin sorularını cevaplayan değerli hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mun kulübü öğrencilerimiz ESOGUMUN’19 a katıldı. NATO,UNWOMEN,UNFPA komitelerinde delege olarak görev alan öğrencilerimiz ilk konferans gününde ülkelerini başarılı bir şekilde temsil ettiler.Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz. Our Mun Club students have attended ESOGUMUN’19.Successfully,they represented their countries as a delegate taking charge in NATO,UNWOMEN,UNFPA committees.Thanks to our students who contributed.