Değerli Veli ve Sevgili Öğrenci,

Yeni Çizgi Eğitim Kurumları, öğrencilerin gereksinim duyduğu yeni yaklaşımları size sunmak amacıyla tüm öğrencileri çocukları gibi gören Fizik Öğretmeni Ali Kemal AKBUĞA ve Matematik Öğretmeni Hasan Hüseyin AKBUĞA tarafından 2011 yılında kurulmuştur.

Özel Öğretim Kurumları bünyesinde uzun yıllar öğretmenlik yapan kurucularımız, kazandıkları tecrübe ile geleceğin çocuklarımız üzerine inşa edileceğine inanan ve sahip oldukları tüm imkanları öğrencilere faydalı olmak için kullanan kurumsal bir yapı oluşturmuşlardır.

Amacımız, öğretmen olmanın sorumluluğuyla, çocuklarımızı geleceğe her anlamda hazır bireyler olarak yetiştirmek ve onların hayallerine ulaşabilmeleri için iyi bir eğitim mirası bırakabilmektir.

Kurucu
Fizik Öğretmeni Ali Kemal Akbuğa