2019 OKSEF BAŞARIMIZ

İzmir’de ikincisi düzenlenen 2019 OKSEF (Oğuzhan Özkaya Education- Karademir Science Energy Engineering Fair) yarışmasında, Biyoloji alanında çalışmış oldukları “Bir tekstil boyasının soğan kromozomları üzerindeki genotoksik etkisi” projeleriyle finale kalan, Eskişehir Yeni Çizgi Koleji Biyoloji Ögretmeni Gizem Sağdilek Mitat ve 9.sınıf öğrencileri Dilara Akdoğan ve Beyza Elkan, projelerinin sunumunu jüri önünde gerçekleştirdi. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve farklı ülkelerden yarışmaya katılan öğrenciler ile kültür gecesi düzenlendi ve hediye değişimleri gerçekleştirildi. Yarışma sonucunda ögretmen ve öğrencilerimiz Biyoloji alanında Güney Amerika’da (Paraguay) ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştır.