WORLD CLEAN UP

“World Clean Up” Dünya Temizlik Günü, Dünya genelinde Let’s Do It! Foundation tarafından organize edilen, Türkiye’de Sivil Yaşam Derneği koordinatörlüğünde gerçekleştirilen; doğaya atılmış çöpleri temizlemek ve çevre kirliliği hakkında farkındalık yaratmak amacıyla her yıl düzenlenen bir çevre temizliği etkinliğidir.
Bu yıl, 21 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek “Dünya Temizlik Günü” etkinliğine Yeni Çizgi Koleji olarak sponsor oluyoruz.
Etkinlik öncesinde projenin Eskişehir direktörü okulumuzda vermiş olduğu konferansla temiz çevre, çöp sorununu yenme, sürdürülebilir bir yaşam konuları ile etkinliğin amacını anlattı.
Yeni Çizgi Koleji olarak, Tarihteki En Büyük Temizlik Harekatının Bir Parçası olmaktan gurur duyuyoruz.