YÇK MUN KULÜBÜ

Mun Kulübümüz tarafından UN-Women Komitesi düzenlenerek “Kadının Politik ve Sosyal Hayatta Güçlendirilmesi” konusu tartışıldı. Canlandırılan komite sayesinde 9 ve 10.sınıf tüm öğrencilerimiz MUN (Model United Nation)konferanslarında neler yapıldığını, bu konferansların nasıl bir yapıya sahip olduklarını izleyerek deneyimlemiş oldular. Kulup öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Our Mun Club organized UN-WOMEN committee and the issue of empowering women in political and social life was discussed.Thanks to that performed committee,our all 9th and 10th grade students experienced what is happening at MUN conferences and also they learned about its structure by watching.Thanks our club students for their contributions.