HİPPO SERTİFİKALARIMIZ

9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz Hippo sınavının çeyrek finaline katılarak, sertifikalarını aldılar. Hippo dil sınavı GateHouse Awards sponsorluğunda 20’den fazla ülkede uygulanan bir İngilizce sınavıdır.Türkiye’de de 2017 den beri uygulanan Hippo, öğrencilerin İngilizce seviyelerini uluslararası platformda ölçmelerini sağlar. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Our 9th and 10th grade students took Hippo,and they received their appreciation certificates.Hippo Language Exam which is an English exam,is applied over 20 countries with the sponsorship of GateHouse Awards.Hippo which has been applied in Turkey since 2017,enables students test their English level at an international platform.We wish our students a continued success.