YEMEK LİSTESİ

Aylık yemek menümüz, web sayfamız aracılığıyla öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşılmaktadır.

Daha kaliteli bir yaşam ve öğrenme ortamı oluşturmak için yemek firmamız, uzun yıllardır eğitim sektöründe hizmet vermektedir.

Yemek konusunda tecrübesi ve eğitim sektörüne yenilikçi bakış açısı ile firmamız, öğrencilerimizin sağlıklı ve organik beslenmeleri için lezzetlendirici katkı maddelerini, tavuk ürünlerini ve pişirmede kızartma yöntemini kullanmamaktadır.

YEMEKHANE KULLANIMI

Öğrencilerin okula dönüşlerinde yapılacak düzenleme ve uyulacak ku­rallar Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlıkları’nın kararları ile ayrıca belirlenecektir.
Yemekhane görevlileri hijyen kurallarına uygun biçimde üretim ve servis yapacaktır.
Yemekhaneye uyarı ve yönlendirme afişleri asılmıştır.
Yemekhanenin temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri her kullanımdan sonra düzenli olarak yapılacaktır.
Yemekhanede masalar sosyal mesafe kuralları göz önünde bulunduru­larak düzenlenmiştir.
Yemek saati gruplara göre belirlenmiş ve her öğrencinin sabit yerde oturacağı şekilde düzenlenmiştir.

Aylık menüyü görmek için tıklayınız.